Otevírací doba Areál zámku: Volně přístupný | Muzeum nové generace, kavárna & obchod: Pondělí–Neděle 9.00–18.00 | soboty červenec a srpen otevřeno do 20.00, Komentované prohlídky do 18.30 Kontakt tic@zamekzdar.cz | +420 602 565 309 (pracovní dny), +420 564 565 231 (víkendy a svátky)

Večer pod Žákovou horou

Chata Eleonorka je malinká, ale naprosto kouzelná. Jmenuje se po babičce současného majitele Constantina Kinského, ale ta v ní dle jeho slov nikdy nenocovala. Nachází se přímo pod Žákovou horou, což je jeden z mála českých pralesů. Je to magické místo, kde je možné rozdělat si oheň, opéct buřty, ugrilovat společně večeři, zahrát si na kytaru a strávit společně večer mimo civilizaci. 

Pro dobrodružné duše můžeme večer u chatky spojit se orientační hrou, kdy od nás získáte mapku a od hlavní silnice si cestu k chatce dlouhou cca 1,5 km zkusíte najít sami. Na místě budete mít připravené vše potřebné k rozdělání ohně a přípravě večeře, ale bude na vás a vaší týmové spolupráci, jak si večer uspořádáte. 

Žákova hora je cca 20 minut autem od zámku, takže pro vás připravíme odvoz na místo a zpět dle dohody.

Doba trvání se pohybuje od 4 do 6 hodin.

Cena dle poptávky závislosti na menu, dopravě a formě zážitku (orientační hra je bez naší další obsluhy, klasická varianta je s naším průvodcem po celou dobu pobytu u chatky).

Vhodné pro skupiny do 20 osob.