Otevírací doba Areál zámku: Volně přístupný | Muzeum nové generace, kavárna & obchod: Úterý–Neděle 9.00–17.00 | První čtvrtky v měsíci otevřena kavárna do 20.00, 18.00 Besedy s umělci, na které vás srdečně zveme | 28. 10. OTEVŘENO | Kontakt tic@zamekzdar.cz | +420 602 565 309 (pracovní dny), +420 564 565 231 (víkendy a svátky)

Slavnostní novoroční koncert: Matouš Zukal a Anna Paulová

9. 1. 19.00 - 20.45

Hudební sezónu 2025 otevírají dva laureáti Pražského jara – Matouš Zukal a Anna Paulová. Objevte kouzlo přírody v propojení klavíru a klarinetu! Matouš Zukal a Anna Paulová se inspirovali pohybem vody a přírodními scenériemi, aby vytvořili emotivní koncert, který vás přenese do světa přirozené krásy. Přijďte si užít večer v romantickém zámeckém prostředí!

Anna Paulová je klarinetistka a letošní laureátka Ceny Jiřího Bělohlávka. Ocenění je udělováno mladým českým umělcům do třiceti let věku, kteří dosáhli ve svém oboru mimořádných úspěchů a kteří pečují o tradici české hudby doma i v zahraničí.

Matouš Zukal je talentovaný pianista, laureát soutěže Pražské jaro v kategorii klavír, studující na Akademii múzických umění v Praze, který získal řadu ocenění v klavírních soutěžích a pravidelně se účastní mistrovských kurzů.

Kombinace klavíru a klarinetu přenese posluchače do světa inspirovaného přírodou, s důrazem na krásu a dynamiku přírodních jevů.
Jejich vystoupení zahrnuje skladby, které vyvolávají obrazy západu slunce a vln oceánu, a přenášejí tyto přírodní prvky do hudebního světa.
Přijďte si vychutnat jejich emocionálně nabitý koncert v kouzelném prostředí zámku, kde se setkáte s harmonickým propojením přírody a hudby.

Místo konání: Freskové sály

Vstupné

Plné vstupné
400 Kč
Snížené vstupné (senioři, studenti)
350 Kč
Vstupenky je možné zakoupit také na recepci Muzea nové generace.