Valentýnský gastrovečer
Romanticky laděné menu při svíčkách z kuchyně žďárské Střední gastronomické školy Adolpha Kolpinga si vychutnáte při tónech romantického klavíru.
Při zakoupení vstupenky můžete uplatnit 20% slevu na zámecké ubytování.

Banket menu

Přípitek
Růžový Gin&tonic

Studený předkrm
Marinovaný lososový pstruh s okurkovou tapiokou a mangovou omáčkou

Polévka
Chřestový krém s krutony a bylinkový olej

Teplý předkrm
Rolované kuřecí stehno v parmské šunce s citronovou nádivkou, šafránové rizoto a marinovaný květák

Hlavní chod
Vepřová panenka připravovaná metodou ,,sous-vide, s restovanou zeleninou a batátové pyré s brambory

Sýry
Terina z kozího sýru s pistáciemi, pomerančovo/mrkvové pyré s lístky salátu

Dezert
Čokoládová pěna s rakytníkovým gelem, omáčkou z granátového jablka a čokoládovou dekorací

Káva
Espresso, Espresso Macchiato - výběrová káva 100% arabika (portfolio pražírna Kafe Křižka)

Digestive
Southern Comfort - elegantní bohatý likér z whisky s chutí broskve, pomerančů a vanilky