Valentýnský gastrovečer
Romanticky laděné menu při svíčkách z kuchyně žďárské Střední gastronomické školy Adolpha Kolpinga si vychutnáte při tónech romantického klavíru.
Při zakoupení vstupenky můžete uplatnit 20% slevu na zámecké ubytování.
Banket menu
#1
Přípitek
Růžový Gin&tonic
#2
Studený předkrm
Marinovaný lososový pstruh s okurkovou tapiokou a mangovou omáčkou
#3
Polévka
Chřestový krém s krutony a bylinkový olej
#4
Teplý předkrm
Rolované kuřecí stehno v parmské šunce s citronovou nádivkou, šafránové rizoto a marinovaný květák
#5
Hlavní chod
Vepřová panenka připravovaná metodou ,,sous-vide, s restovanou zeleninou a batátové pyré s brambory
#6
Sýry
Terina z kozího sýru s pistáciemi, pomerančovo/mrkvové pyré s lístky salátu
#7
Dezert
Čokoládová pěna s rakytníkovým gelem, omáčkou z granátového jablka a čokoládovou dekorací
#8
Káva
Espresso, Espresso Macchiato - výběrová káva 100% arabika (portfolio pražírna Kafe Křižka)
#9
Digestive
Southern Comfort - elegantní bohatý likér z whisky s chutí broskve, pomerančů a vanilky