Otevírací doba Areál zámku: Volně přístupný | Muzeum nové generace, kavárna & obchod: Úterý–Neděle 9.00–17.00 | Kontakt tic@zamekzdar.cz | +420 602 565 309 (pracovní dny), +420 564 565 231 (víkendy a svátky)

Valentýnský gastrovečer

14. 2. 18.00 - 22.00

Romanticky laděné menu při svíčkách z kuchyně žďárské Střední gastronomické školy Adolpha Kolpinga si vychutnáte při tónech romantického klavíru.

Při zakoupení vstupenky můžete uplatnit 20% slevu na zámecké ubytování.

Banket menu

Masopustní gastrovečer #1

Přípitek

Růžový Gin&tonic

#2

Studený předkrm

Marinovaný lososový pstruh s okurkovou tapiokou a mangovou omáčkou

#3

Polévka

Chřestový krém s krutony a bylinkový olej

#4

Teplý předkrm

Rolované kuřecí stehno v parmské šunce s citronovou nádivkou, šafránové rizoto a marinovaný květák

#5

Hlavní chod

Vepřová panenka připravovaná metodou ,,sous-vide, s restovanou zeleninou a batátové pyré s brambory

#6

Sýry

Terina z kozího sýru s pistáciemi, pomerančovo/mrkvové pyré s lístky salátu

#7

Dezert

Čokoládová pěna s rakytníkovým gelem, omáčkou z granátového jablka a čokoládovou dekorací

Masopustní gastrovečer #8

Káva

Espresso, Espresso Macchiato - výběrová káva 100% arabika (portfolio pražírna Kafe Křižka)

Zámecké III. nádvoří s kašnou #9

Digestive

Southern Comfort - elegantní bohatý likér z whisky s chutí broskve, pomerančů a vanilky

Vstupné

Vstupné / 1 os.
2 000 Kč