Valentýnský gastrovečer
Romanticky laděné menu při svíčkách z kuchyně žďárské Střední gastronomické školy Adolpha Kolpinga si vychutnáte při tónech romantického klavíru.
Při zakoupení vstupenky můžete uplatnit 20% slevu na zámecké ubytování.
Banket menu
Přípitek
Růžový Gin&tonic
Studený předkrm
Marinovaný lososový pstruh s okurkovou tapiokou a mangovou omáčkou
Polévka
Chřestový krém s krutony a bylinkový olej
Teplý předkrm
Rolované kuřecí stehno v parmské šunce s citronovou nádivkou, šafránové rizoto a marinovaný květák
Hlavní chod
Vepřová panenka připravovaná metodou ,,sous-vide, s restovanou zeleninou a batátové pyré s brambory
Sýry
Terina z kozího sýru s pistáciemi, pomerančovo/mrkvové pyré s lístky salátu
Dezert
Čokoládová pěna s rakytníkovým gelem, omáčkou z granátového jablka a čokoládovou dekorací
Káva
Espresso, Espresso Macchiato - výběrová káva 100% arabika (portfolio pražírna Kafe Křižka)
Digestive
Southern Comfort - elegantní bohatý likér z whisky s chutí broskve, pomerančů a vanilky